Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Gezocht

De beelden die wij beheren, zijn kwetsbaar. Ze worden geraakt door een vrachtwagen die zijn bocht te scherp neemt; ze komen los door de trilling van straatwerken en kunnen daardoor vallen; het oppervlak wordt aangevreten door uitlaatgassen, wordt poreus en verbrokkelt .... Zo kunnen beelden onherstelbaar beschadigd worden! Oplossing: ze kunnen vervangen worden door een ander weerbestendig beeld.

Heeft u zo'n weerbestendig beeld? En woont u in de omgeving van Brugge of kunt u naar onze stad komen? Dan kunt u overwegen het aan ons te schenken. Wij nodigen u dan uit om onderstaand formulier in te vullen. U krijgt van ons zo spoedig mogelijk een antwoord.

Indien u twijfelt of uw beeld misschien van gips (plaaster) is: vul dan hieronder, bij de vraag naar de hoogte van het beeld, ook het gewicht van het beeld in. Dat geeft ons een beter idee.

Alvast onze hartelijke dank!.

 

OPMERKING:

Mariabeeld gezocht voor onmiddellijk gebruik:

Brugge-Mariastad vzw zoekt een weersbestendig  Mariabeeld, type Onze-Lieve-Vrouw van Vlaanderen (staande Maria met Kind, met aan de voet het wapenschild van Vlaanderen). Hoogte: tussen 75 en 95 cm.

Indien u een dergelijk Mariabeeld wil schenken of indien u meter of peter wil worden door sponsoring voor een nieuw beeld dan kan dit ook met of zonder fiskaal attest.

Gelieve contact op te nemen met Willy De Four (Assebroek) 050-37 70 75.